Ett fantastiskt område

Det var knappast någon tillfällighet att regissören Olle Hellbom valde att förlägga delar av inspelningarna av ”Vi på Saltkråkan” till Käringsund på Eckerö, Åland; den undersköna naturen är av det slag som gör sig på film. Och ännu bättre gör den sig i verkligheten, tro oss.

Mitt i denna betagande natur ligger Käringsund Resort & Conference med bungalows, stugor och villor men även med en camping. En komplett semesterby för hela familjen med allt man kan tänkas önska. Här kan du äta gott i vår restaurang, njuta av en kaffe eller pizza i vårt café och bistro eller bara koppla av med en drink på vår stora terrass.

Här finns också massvis med aktiviteter. Ifall man önskar bada så har vi både pool och en fantastisk sandstrand, en härlig långgrund strand som passar alla barn och vuxna, medan den sportige kan spela minigolf, tennis eller beachvolley, eller kanske ta en tur med kanot eller trampbåt. På kvällen kan man även avrunda dagen med ett havsbad i vår strandbastu vid klipporna eller bara koppla av på stranden och se solen gå ner i horisonten.