Semesterloppet - en motionsfest för hela familjen!

Semesterloppet - en motionsfest för hela familjen!

8 juli 2023 kl . 14:30

Lördag 8.7.2023 ordnas Semesterloppet för 41:e gången, förhoppningsvis igen i strålande solsken!
Distanserna som har varit med de senaste åren, dvs 12km, 8km, 4km och barnens 1km, kommer igen att erbjudas. Utöver det ska vi se vad jubileumsåret har att erbjuda?!

Loppet är en tradition som brukar kallas hela familjens motionsfest och lockar både återkommande deltagare från år till år men även hela semestrande familjer som lite oplanerat hittar sig själv på startlinjen.
Detta är ett motionslopp där de glada motionärerna springer i samma klass som de som tävlar om att få en bra tid – alla är lika välkomna och var och en får välja den sträcka som passar bäst! Du välja mellan 12km, 8km, 4km och 1km som går under namnet Lekialoppet!

Fjolårets succé att ordna Barnens helg i Käringsund samma helg som Semesterloppet får en fortsättning i år! Under helgen är det fokus på underhållning och aktiviteter för barnen, men alla som har barnasinnet kvar får glatt hänga med!
På Käringsund Resort & Conference ordnas aktiviteter utöver det vanliga veckoprogrammet , bl.a uppträdande för barn på ute på terassen på lördagen efter loppet. Under helgen kommer även Peppi Pirat att hälsa på i Käringsund flertalet gånger.

Kl.16-19 serveras pizzabuffé. Beställ gärna på förhand här: Pizzabuffé

 

Kontakt

Telefon: +358 18 38 000
E-post: info@karingsund.ax

Käringsundsvägen 194
AX-22270 Eckerö
Finland

Vi förbehåller oss rätt till ändringar.

Video & bilder

Lös in ditt presentkort

Stay safe - Läs om våra covid-rutiner