Stay safe - Våra Covid-19 rutiner

Välkommen till våra sidor med beskrivning över våra anpassningar till Covid-19.

Som alla i dagsläge redan vet så kan situationen och myndighetsbestämmelserna av verksamheten ändra radikalt och oförväntat med sgs omedelbar verkan. Vi anpassar oss givetvis alltid till rådande bestämmelser. Beskrivningen nedan är därmed inte en egenkontroll. Snarare mer en kort sammanfattning hur vi resonerar och i rådande situation anpassar oss generellt till en upplevelsebaserad verksamhet där mänsklig interaktion är en väsentlig del av helheten.

Beskrivningen nedan är mer av en generell beskrivning hur vi försökt på ett allmänt plan skapa de bästa förutsättningar för att vi alla, både gäster och personal skall känna oss trygga under vår vistelse i Käringsund.

Före ankomst

Våra stugor är självhushållningsstugor där de flesta stugor även går att boka med eller utan slutstädning. Oavsett så är alla stugor vid byte putsade med desinficerande medel av år housekeeping innan din ankomst.

Genom bokning via www.karingsund.ax har du möjlighet att boka sgs alla kringtjänster redan i förväg. På detta sätt har du till exempel grillen färdigt vid din stuga vid ankomst och undviker både besväret och nödvändigheten att fysiskt avhämta grejerna från Strandshoppen efter ankomst.

Vi har i år lanserat ett pilotprojket med Mobile Key. Detta betyder att du vid intresse kan kontakta oss via info@karingsund.ax och begära en virtuell och app-baserad nyckel till din telefon. På detta viset behöver du inte besöka reception för nyckelavhämtning. Med andra finns det möjlighet vid bokning via www.karingsund.ax att förhandsboka och betala sgs alla tillägstjänster som aktivitetsband, grill och slutstädning mm som kombinerat med Mobile Key gör din ankomst både säkrare och bekvämare.

Vid ankomst

Käringsund Resort & Conference omfattar mer än 40ha med gott om yta och utrymme för alla. Ofta är dagens enda ”rusningstillfälle” vid incheckning i samband med färjankomster. Vill du undvika dessa så rekommenderar vi att du nyttjar Mobile Key lösningen eller alternativt avvaktar en aning och kommer en halv eller en timme efter färjankomst till reception och checkar in då det lugnat sig vid reception.

Under vistelsen

Vi har nu anpassat vår service på det viset att speciellt under högsäsong så skall alla våra tjänster vara tillgängliga på ett sätt där produkten kan, om så föredras, köpas utomhus. Restaurangens samtliga utbud kan köpas ute vid Strandpaviljongens lucka, Strandshoppens kassa är placerad så att kund kan stå ute, receptionen är en utomhusreception och minigolfen likaså.

För att minska gemensamma kontaktytor har vi infört begränsad kontanthantering. Alla våra försäljningsställen tar från och med i år emot kortbetalningar. Vi tar emot samtliga av de vanligaste kredit och debitkorten. Även American Express. Enbart receptionen tar emot och hanterar kontanter och från och med i år fungerar även enbart euro som betalningsvaluta.

Skyddsutrustning och handsprit: ta gärna del av och använd dig av vår handsprit som är tillgänglig på flera allmänna ställen. Vill du använda ansiktsmask men glömt den så får du gärna en av oss. Fråga personalen så ger vi en till dig. Under högsommaren inleder vi våra populära och tematiserade sommarbufféer. Om vädre tillåter sker serveringen delvis utomhus. Samtliga gäster erbjuds också engångshandskar. Vill man så hjälper vår personal gärna också till vid buffén med serveringen.

Vid utcheckning

Då vi enbart i undantagsfall använder oss av rumskonton så blir utcheckningsproceduren både smidig och bekväm för alla parter. Om allting är reglerat och du köpt slutstädning så behöver inget göras för utcheckning. Nyckeln kan lämnas vid stugan och du kan bekvämt fortsätta din resa. Meddela oss gärna via telefon, e-post eller annat sätt att du checkat ut så vi kan påbörja städningen.

 

Kontakt

Telefon: +358 18 38 000
E-post: info@karingsund.ax

Käringsundsvägen 194
AX-22270 Eckerö
Finland

Vi förbehåller oss rätt till ändringar.

Video & bilder

Lös in ditt presentkort

Stay safe - Läs om våra covid-rutiner