Semesterloppet

Semesterloppet

13.7.2024 14:30 till 13.7.2024 17:00

Lördag 13.7.2024 är det dags för den 42:a upplagan av Semesterloppet, förhoppningsvis igen i strålande solsken!  För 9:e året erbjuder evenemanget fyra olika distanser – 12km, 8km, 4km och barnens egna 1km som växer till sig från år till år!

Loppet är en tradition som brukar kallas hela familjens motionsfest och lockar både återkommande deltagare från år till år men även hela semestrande familjer som lite oplanerat hittar sig själv på startlinjen.
Detta är ett motionslopp där de glada motionärerna springer i samma klass som de som tävlar om att få en bra tid – alla är lika välkomna och var och en får välja den sträcka som passar bäst!

Vad som också börjar bli en tradition är att Barnens Helg i Käringsund ordnas samma helg som Semesterloppet, i år för 4:e gången!  Under helgen är det fokus på underhållning och aktiviteter för barnen, men alla som har barnasinnet kvar får glatt hänga med!
På Käringsund Resort & Conference ordnas aktiviteter utöver det vanliga veckoprogrammet , bl.a uppträdande för barn på ute på terassen på lördagen efter loppet. Under helgen kommer även Peppi Pirat att hälsa på i Käringsund flertalet gånger.