Barnens helg i Käringsund 2024

Spendera en skön sommarhelg i Käringsund där barnens underhållning och aktiviteter såsom Peppi Pirat, Trolleri och Cirkus skola står i fokus. Delta även gärna i Semesterloppet - en motionsfest för hela familjen som har ordnats sedan 1983.

För er som vill ha barnsligt kul, med aktiviteter utöver det vanliga veckoprogrammet är den här helgen som gjord för er! Bl.a. lördagens Semesterloppet har distanser som är anpassade både för stor men även för liten - de yngsta har sitt eget lopp, Lekialoppet. Efter loppet avnjuter ni pizzabuffen som ingår i boendepaketet. Under helgen kommer även Peppi Pirat att hälsa på i Käringsund flertalet gånger.

Ni bor bekvämt i en stuga i närheten till alla de olika aktiviteterna. Stugorna har två separata dubbelrum,vardagsrum med bäddbar soffa, komplett kök med matplats, toalett och dusch samt TV och Wi-Fi. Ni väljer stuga med eller utan egen bastu.
Ni kan välja mellan rymlig bungalow (med eller utan bastu) B- eller C-stuga.
I BARNENS HELG I KÄRINGSUND - paketet ingår 2 dygns logi enligt ert val, 1 x pizzabuffet/ gäst, 1 x minigolf/ gäst, frukost, linnepaket och slutstädning.
Som tillägg kan t.ex. bokas aktivitetsarmband, strandbastu och även besök till olika aktiviteter/ attraktioner i närområdet som t.ex. Viltsafari och SmartPark

  • Minigolf
  • Frukost
  • Pizzabuffet, högsommar 2024
  • Slutstädning